Future Verkstedsystem fra Norbits har stor utbredelse blant Sjekkpunkt-verkstedene, men også mange andre verksteder bruker programmet som kjennetegnes med god brukervennlighet og stor funksjonalitet.

Vi har flere kunder som bruker Future og vi har derfor brukt mye tid og ressurser på en integrasjon mellom Future og Tripletex (samt Poweroffice).

Integrasjonen har to nivåer:

Nivå 1:
Samtlige faktura og kontantfaktura hentes fra Future hver natt og bokføres automatisk inn i Tripletex. Prosessen setter opp av oss og vår samarbeidspartner og det hele skjer uten at kunde må gjøre noe.
Kostnad* til integrasjonspartner: kr 2.795 i etablering, kr 275 pr mnd.

Nivå 2:
Panzer har automatisk innlesing av innbetalinger fra kunder (OCR/KID) til Tripletex som standard for alle våre kunder. I denne integrasjonen oppretter vi tilbakelesing av innbetalinger til Future slik at reskontro i Future alltid er oppdatert med de siste innbetalinger. Kundemottaker har da alltid oppdatert oversikt om kunder har gjort opp for seg før verkstedet påtar seg neste jobb. Alternativet til denne tilbakelsningen er at verkstedet manuelt laster ned OCR-fil fra nettbank og manuelt laster den opp i Future.
Kostnad* til integrasjonspartner: kr 1.495 i etablering, kr 135 pr mnd.

Med Future og Tripletex kan verkstedet ta ut fullverdige kopier av kredittfaktura dagen etter utstedelse samt sende kopi av faktura som f.eks EHF uten månedlige kostnader. Veldig praktisk for de som handler med kommune, fylke, stat eller forsikring/bank, uten å måtte betale 6.000 i året for integrasjon.

Les våre kundehistorier om verksteder med Future!
* Link Auto AS
* Bilteknikk Kviteseid

Her kan du lese mer om hvordan ett heldigitalt regnskap fungerer og hvorfor du sparer både tid og penger!

Vil du at vi skal kontakte deg for en uforpliktende samtale? Trykk her!

* Kostnad pr 1. juni 2020. Panzer Norge AS har ingen fortjeneste/inntekt på disse integrasjonene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *