Tomas Rautila eier og driver Vega Mekaniske AS som ligger helt ute i havgapet på Helgelandskysten. Her har han mekanisk verksted med totalt 7 ansatte samt to automatbaserte drivstoffstasjoner. De er medlem av AutoMester.

– For meg har skiftet til Panzer vært som å komme til himmelen, sier Tomas Rautila, eier og daglig leder av Vega Mekaniske, entusiastisk. Etter kort tid ble problemene jeg opplevde hos regnskapsfører gjennom 15 år ordnet opp i.

– Jeg ble møtt med en helt annen vilje og evne til løsninger enn tidligere fortsetter Rautila. De hadde også en stor forståelse for AutoPlus+ og Tripletex, dette har gjort overgangen svært enkel for meg. At jeg attpåtil sparer penger anser jeg som en bonus!

Panzer har satt opp regnskapet slik at Tomas enkelt kan holde øye med omsetning, kostnader og resultat både for verksted, dekkavdeling samt de to automatstasjonene. Det kan han gjøre hjemme, på kontoret eller på mobil/ipad om ønskelig. Alle innkommende faktura mottas direkte i regnskapssystemet og sparer ham for mye tid.

De eldste bosetningene på Vega er datert til steinalderen, 10 000 år tilbake i tid. Dette er den aller tidligste påviste bosetningen i Nord-Norge. De om lag 6500 øyene, holmene og skjærene i kommunen står på UNESCOs liste over verdensarven.

Her kan du lese om hvordan papirfritt regnskap kan gi deg en bedre hverdag!

Vil du at vi skal kontakte deg – helt uforpliktende? Trykk her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *